2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS )Sınav Yeri Değişiklik Talebi

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzun "6. SINAV GİRİŞ YERİ VE BELGESİ" başlığı altındaki "Mücbir sebepten (nakil, zorunlu ikamet değişikliği, mevsimlik işçi, yurt dışından gelmiş olanlar, tayin nedeniyle yer değişikliği gibi) başka illerde bulunan öğrencilerin velileri öğrencinin durumunu anlatan dilekçe ve belgeler ile sınava girmek istedikleri il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine sınav tarihinden en az 10 gün önce başvuru yapacaklardır. Dilekçeler, Bölge Sınav Yürütme Komisyonları tarafından değerlendirilerek başvurusu uygun görülen öğrencilerin sınava katılmaları sağlanacaktır." ifadelerine göre Bölge Sınav Yürütme Komisyonu tarafından değerlendirilerek işlem yapılması gerekmektedir. Ayrıca depremden etkilenen öğrencilerin sınav giriş yeri değişiklik talepleri de bu kapsamda Bölge Sınav Yürütme Komisyonunca kabul edilebilecektir.

Yayın: 02.08.2023 - Güncelleme: 02.08.2023 09:55 - Görüntülenme: 228