Etiket Sonuçları: cumhuriyet ortaokulu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ortaokullar arası gerçekleştirilen voleybol turnuvasında erkek okul takımımız ilçede şampiyon olarak kupayı kaldırmışlardır. Öğrencilermizi canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen okul yönetimine, katılımlarından dolayı  öğrencilere ve desteklerinden dolayı öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonunu desteklemek amacıyla  "AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ" kapsamında Pazarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ilçemiz öğretmenleri tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği korosu öğrencilerimize müzik etkinliği gerçekleştirmiştir.  Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda öğrencileri olası depremlere hazırlamak amacıyla deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır.