Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonunu desteklemek amacıyla  "AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ" kapsamında Pazarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ilçemiz öğretmenleri tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği korosu öğrencilerimize müzik etkinliği gerçekleştirmiştir.  Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda öğrencileri olası depremlere hazırlamak amacıyla deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzun müzik öğretmeni Elif TOPRAK'ın isteği doğrultusunda açılan müzik sınıfımızda öğleden sonraları gitar kursu verilmektedir. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmen ve okul müdürümüze teşekkür ederiz.

Şbt

İçimizden Biri projesi kapsamında okulumuzdan mezun olup ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendislik fakültesinde eğitim gören Sudenaz KARATAŞLI ile Hukuk fakültesinde eğitim gören Yaren ÇÖPLÜ okulumuza gelerek öğrencilerimizin verimli ders çalışma konusunda bilinçlenmelerine katkı sağlamışlardır. Öğrencilerimize teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf  öğrencilerini bilgilendirme kapsamında meslek tanıtımı yapıldı. Pazarcık devlet hastanesi bünyesinde çalışmakta olan psikolog  Selahaddin RENDA okulumuzu ziyaret ederek meslek tanıtımı yaptı. Katılımı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu için Tıklayınız

May

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılında ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyacak öğrencilerimiz haftada toplam 6 saat seçmeli derslerini belirleyeceklerdir.

2023-2024 eğitim öğretim yılına yönelik seçmeli ders taleplerinin okul müdürlüğümüzce velilerimizden elektronik ortamda veya yazılı olarak 16 Ocak-10 Şubat 2023 tarihleri arasında alınarak e-okul sistemine işlenecektir.

Öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.