Makaleler

Çocuğunuzu iyi tanıyınız. Çocuklardan yapamayacağı şeyleri istemeyiniz. Onları yeteneklerinin ötesinde başarı göstermeye zorlamayınız.

Bilginin yarıdan fazlası derste kavranılır. Eksik öğrenme konular arasındaki bağlantılardan dolayı öğrenmenin bütünlüğünü bozar.

Bilgisayarımıza Dyned yüklemek için aşağıda sıralacağımız işlemleri dikkatli bir şekilde takip ediniz.

Okullar için DynEd İngilizce Dili Eğitimi Sistemi dünyanın en geniş eğitim içeriğine sahip bilgisayar destekli dil eğitimi programıdır.

Pazarcık Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde Bilgisayar tamir, bakım kursu yer almaktadır.

Şbt

Chatwik çok kararlı bir şekilde okyanusun sularına dalarak yüzmeye başladı. Ancak o gün yoğun sisten dolayı göz gözü görmüyordu,

Şbt

Sizlerin geleceğe daha güvenli adımlar atmanız ve başarılı olmanız için deneyim ve tecrübelerimizin yanında bilimsel verilere dayalı olarak bu eğitim seminerini hazırlayıp sizlere sunmaya karar verdik.

Yazılım Dersinin Avrupa Ülkeleri Açısından Önemi için Bazı Örnekler

Şbt

Bilişim Dersi 2013 yılı Mayıs ayında Türkiye'de de 5 ve 6.sınıflarda zorunlu oldu. Liselerde ise sadece seçmeli ders konumunda. Üstelik fatih projesi kapsamında oluşturulan vizyon neticesinde MEB, bilgisayar sınıflarından da vazgeçti.