Dyned Yükleme İşlemleri

Bilgisayarımıza Dyned yüklemek için aşağıda sıralacağımız işlemleri dikkatli bir şekilde takip ediniz.

1- Dyned yüklememiz için gerekli olan Quicktime´ı indirerek başlıyoruz.

Quictime´ı indirmek için TIKLA..

inmedi mi? o zaman link bozulmuştur. Şimdi alternatif yükleme için BURAYA tıkla. Açılan sayfada "QuickTime 7.7.6 İndir" butonunu bul ona tıkla.

2- Şimdi Dyned´i yükleme zamanı.

Dyned´in indirmek için TIKLA..

inmedi mi? o zaman link bozulmuştur. Şimdi alternatif yükleme için BURAYA tıkla. Açılan sayfada "Dyned İndir" butonunu bul ona tıkla.

3- (Yukarıdaki yüklemelerde çalıştır demediyseniz bunları yapın) Yüklemeler tamalandıktan sonra indirilen dosyaların olduğu klasöre gidiyoruz. önce Quicktime´ı ileri ileri (next next) diyerek ayar değişikliği yapmadan kuruyoruz. Daha sonra indirdiğimiz Dyned´i (STUDENT MONE adıyla gelmiş olabilir ) yine ileri ileri diyerek ayar değişikliği yapmadan kuruyoruz. Kurulumlar tamamlandı.

4- Artık programımıza giriş yapma zamanı. masaüstünde yer alan Dyned Education linkine tıklayarak programımızı başlatıyoruz. Kullanıcı Adı ve Şifremizi giriyoruz. Kullanıcı adınızı yazarken yanına @meb.edu.tr  ekleyiniz. Örnek: sevket2015@meb.edu.tr

işlemlerle ilgili yapamadığınız olduğunda önce nette araştırma yaparak sorununuzu çözmeye çalışınız. Yine yapamazsanız Bilişim ya da İngilizce öğretmeninizden yardım isteyiniz.

Yayın: 10.03.2015 - Güncelleme: 12.07.2023 17:34 - Görüntülenme: 1643