Kas

Öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından Organ Bağışı ve Nakli Haftası kapsamında okul panomuz hazırlanmıştır. Yaptıkları çalışmalardandan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından Kızılay Haftası Panosu hazırlanmıştır. Yaptıkları çalışmadan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı (83. Ölüm Yıl Dönümü)  kapsamında okulumuzda tören yapıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı (83. Ölüm Yıl Dönümü)  kapsamında Ortaokullar arası şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi Mehmet Efe CEYHAN "SESSİZ VEDA" şiiriyle ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz.

Kas

Bursa temasları kapsamındaki Valilik ziyareti sonrasında basın açıklaması yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 15-19 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde okula gitmeyeceklerini, mesleki gelişim programlarının uzaktan eğitimle verileceğini ifade etti.

Kas

Okulumuzda devam eden destekleme ve yetiştirme kursları Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce denetlendi.

Hoş geldiniz!

; 8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarında açık uçlu, çoktan seçmeli, doğru-yanlış, cümle seçimi, açılır menü, sürükle bırak ve çoklu seçim gibi farklı türlerde çalışma sorularını içeren, öğrencilerimizin gerçek yaşam durumlarını görmesini sağlayan simülasyonlar ile zenginleştirilmiş bir test ortamıdır.

Bilgilerinizi yazarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Kas

Her kademedeki öğrenci ve öğretmenler için geçen ay yayımlanmaya başlayan yardımcı kaynak desteğinin ikinci paketi bugün erişime açıldı. Kasım ayı yardımcı kaynak destek paketinde 2. sınıftan 12. sınıfa kadar her öğrencinin ihtiyacına uygun 7 bin soru bulunuyor.  Her ayın ilk haftasında destek paketi yayımlamayı sürdüreceklerini belirten Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu kaynakları basılı olarak da tüm öğrencilere ulaştıracaklarını ifade etti.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda törenle kutlandı. Kutlamamıza katılan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Özer mesajında şunları söyledi:

Ekm

27.10.2021 tarihinde Okul Aile Birliği toplantımızı yaptık. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Satranç eğitimi ders dışı egzersiz çalışmamız pazartesi ve cuma günleri olmak üzere haftada iki gün devam ediyor.