Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

''İlimizde öğrenim gören 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz için Ölçme Değerlendirme Merkezimiz tarafından hazırlanan çevrim içi kazanım değerlendirme sınavlarına belirtilen tarih aralıklarında giriş yapabilirsiniz.''

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 5 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında pano çalışmamız yapılmıştır. Katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

21 Mart Dünya Şiir Günü'nde şiir dinletisi programımız öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla yapıldı. Türkçe Öğretmenimiz Erkan ESER ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

''Ölçme Değerlendirme Merkezimiz tarafından yapılacak olan 8. Sınıflar II. Dönem Ortak Sınav tarihleri 5, 6 ve 7 Nisan olarak belirlenmiştir. ''

''Kütüphanesiz Okul Kalmasın'' projesi kapsamında Bakanlığımız tarafıdan okulumuz kütüphanesine donatım malzemesi gönderilmiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından kütüphanemiz aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Öğrencilerimiz kütüphanemizi ödev, araştırma vb. amaçlarla kullanabilmektedir.

Ock

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının (T3 Vakfı), 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun merkezli olmak üzere Karadeniz Bölgesinde, ülkemizin millî teknoloji ekosisteminde kritik rol oynayan Bakanlığımızın da içinde bulunduğu Bakanlıklar, başkanlıklar, kamu ve özel sektör kuruluşlarının desteği ile TEKNOFEST 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali gerçekleştirilecektir.

Ock

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz...