KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Cumhuriyet Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında okul panosu hazırlanmıştır. Yaptıkları çalışmadan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında okul panosu hazırlanmıştır. Yaptıkları çalışmadan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı, kültür yayınlarının tamamını dijital ortama taşıdı. Ücretsiz olarak sunulan "MEB Kültür Yayınları" adlı mobil uygulama ile Öğretmen Yazarlar, Dünya Klasikleri, Dünya Edebiyatı, Türk Dünyası, Türk Klasikleri, Türk Edebiyatı, Şark-İslam Klasikleri, Çocuk Yayınları ve Eğitim Yayınları Dizileri altında yayımlanan eserlerin tamamına erişilebiliyor.

Ara

Öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açıldı. İnternet üzerinden erişilebilen Aralık ayı kaynak paketi ayrıca basılı olarak da tüm öğrencilere ücretsiz ulaştırılacak.

Ara

4 Aralık 2021 tarihi itibariyle 6. sınıf öğrencilerimize yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarımız başlayacaktır. Kurs programları aşağıdadır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Emekli Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü hemşehrimiz Halil YALÇIN tarafından okulumuza hediye edilen ıhlamur fidanı okulumuz bahçesine dikildi. Halil Beye teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Haftası (21-27 Kasım) kapsamında okul panosu hazırlanmıştır. Yaptıkları çalışmadan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında program ve okul panosu çalışması yapılmıştır. Programımıza katılan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Türkçe Öğretmenimiz Hatice AVCI ve öğrencilerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okul Müdürümüz Ali SERTTAŞ, öğretmen ve öğrencilerimiz, emekli öğretmen Abdurrahman Yaşar KIZIL'ı ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Kas

"Kelamda ve Kalemde Yunus Olmak Pojesi" kapsamında "Yunus Emre Aşkın Sesi" film gösterimi gerçekleştirildi.